Keitä olemme

studio lillith

Syrjälänkatu 9, 40700 Jyväskylä

contact@studiolillith.com

Y-tunnus:  3013677-7

Mitä tietoja kerätään

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli sekä asioidessa käytetty valuutta. Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö 

Tämän sivuston artikkelit saattavat sisältää upotettua sisältöä, kuten videoita, kuvia tai
artikkeleita. Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seurannan, jos olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Mihin tietoja käytetään

Henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin, tilastollisiin tarkoituksiin sekä markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten
toteuttamisen kannalta.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin, jos se on tarpeellista laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää henkilötietojesi tarkistusta, oikaisua, suostumuksen peruutusta sekä tietojen poistamista. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.